Over Nijhove Rijopleidingen

Nijhove Rijopleidingen werd opgericht in 2009 door Arjan Nijhove, na vele jaren en kilometers ervaring in de mobiliteitsbranche op auto, motor, bus en vrachtwagen. Als beroepsmilitair kwam ik al in het bezit van mijn rijbewijzen A, BE en C, waarna ik later ook D erbij haalde. Hierna ben ik tien jaar internationaal vrachtwagenchauffeur geweest waarbij ik bloemen en planten naar Frankrijk vervoerde.

In deze jaren heb ik veel jonge mensen meegekregen die weinig tot geen ervaring hadden en met veel plezier heb ik mijn vak aan hun overgebracht. Hierdoor ontstond het idee mijn eigen rijschool te beginnen. Inmiddels hebben al vele gelukkige leerlingen mijn auto verlaten met hun splinternieuwe rijbewijs B, BE, C of CE.

Veiligheid en zelfvertrouwen

Ik maak van mijn leerlingen chauffeurs die zich veilig en met zelfvertrouwen door het verkeer zullen bewegen. Hierdoor zal niet alleen het CBR-examen met meer zelfvertrouwen worden afgelegd, maar ook zullen de eerste kilometers zonder instructeur na het behalen van het examen veiliger en soepeler verlopen.

Klaargestoomd worden voor het verkeer

Gedurende de opleiding geef ik de leerling een hoop feedback die hij/zij in de toekomst zeker nog kan en zal gebruiken. Ook zal ik altijd klaarstaan om de leerling te helpen om de droge stof van het theorieboek op een leuke manier door te komen. Ik pas mijn rijlessen aan op de leerling en bied ook rijlessen die speciaal zijn toegespitst op leerlingen met autisme, ADD of ADHD.

Gestructureerd je rijbewijs halen

Iedere situatie die voor kan komen bij het autorijden zal tijdens de les worden besproken, zo nodig achteraf met een situatieschets. Ik zorg ervoor dat de leerling precies begrijpt waarom bepaalde handelingen goed of fout zijn. Zo werken wij er samen aan om het rijexamen met vlag en wimpel te halen.

Vraag nu een gratis proefles aan bij Nijhove Rijopleidingen!

Gratis proefles aanvragen